CégünkrőlCégünk már több mint 30 éve foglalkozik irodatechnikával. 1998 óta hivatalos Konica Minolta márkaszervizként üzemelünk, ezzel is biztosítva ügyfeleinket szakértelmünk, naprakész tudásunk, és minőségi szolgáltatásainkról.

Tevékenységeink két főbb területre osztható. Egyrészről nyomtatók, illetve multifunkciós készülékek, elsősorban Konica Minolta gépek:


Másrészről, jó állapotú használt nyomtatók és multifunkcionális készülékek importálása, illetve azok értékesítése viszonteladóink között.


A viszonteladók és partner szervizek számára a nagykereskedelmi felületünk a www.ujraforgalmazott.hu oldalon érhető el.

Jelenleg két telephellyel (és egyben szervizzel) rendelkezünk: Nagykőrösön és Budapesten. Ügyfeleink elsősorban Pest, Jász-Nagykun-Szolnok, Bács-Kiskun megyei és budapesti vállalkozások, azonban partner szervizeinknek köszönhetően országszerte jelen vagyunk.

Kisvállalkozásként tudjuk, hogy milyen fontos a rugalmas, költséghatékony és a tesztreszabott megoldások kialakítása. Megkeresést követően, felmérjük az egyedi igényeket (írásban ezt itt is megteheti, amennyiben teljeskörű üzemeltetési vagy bérleti szerződést kíván kötni) majd egy személyreszabott ajánlat formájában elküldjük a lehetséges megoldásokat.

Cégünk központi értékei


Küldetésünk, hogy segítsünk elkerülni a kellemetlen irodatechnikai helyzetek kialakulását, illetve ezen problémák minél gyorsabb elhárítását tegyük lehetővé

További információkért keressen bizalommal elérhetőségeink egyikén!