​Fénymásoló üzemeltetés

Tapasztalt szakembereink készülékének folyamatos karbantartásával nemcsak annak élettartamát, hanem költségeit is jelentősen csökkenthetik.

AJÁNLATKÉRÉS


A teljeskörű szerződési formát azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik fénymásoló gép vásárlása mellett döntöttek, azonban a karbantartási feladatokat, szükséges anyagok beszerzését átadnák egy tapasztalt, megbízható szerviznek.

Minél komplexebb egy készülék, annál több szaktudást igényel annak minőségi, gazdaságos és hosszútávú üzemeltetése. Amennyiben teljeskörű szerződést köt velünk, nemcsak időt, hanem pénzt is spórolhat. Gyakran ezek a multifunkcionális készülékek egy cég/intézmény technikai szívévé válnak, legfőképpen akkor, ha egy teljes munkacsoportot szolgálnak ki. Minden náluk koncentrálódik és tőlük indul el, így ha ez a szív leáll, akkor áll az egész ügyintézés és adminisztráció. Ezt ma már egy cég sem engedheti meg magának.

Küldetésünk, hogy segítsünk elkerülni az ilyen kellemetlen helyzetek kialakulását, illetve ezen problémák minél gyorsabb orvosolását tudjuk nyújtani ügyfeleinknek!


​A fénymásoló üzemeltetés előnyei


Kiszámítható költségek

A szerződés díja tartalmazza a fénymásoló kellékanyagainak költségét (festék, dob, developer, görgők, stb.), illetve a felmerülő munkadíjakat. Nincsenek hirtelen érkező kiadások, rejtett költségek!


Időtakarékos

A díj nem csak a kellékanyagok árát, de annak beszerzését és kiszállítását is tartalmazza.


Gyors kiszállás

Hibabejelentés esetén gyors kiszállást vállalunk (szerződött ügyfeleink prioritást élveznek hibabejelentés esetén).


Folyamatos karbantartás

A gyártó által előírt időszakos karbantartás elvégzése, annak érdekében, hogy gépe hosszútávon, minőségűen támogassa munkáját.


Biztonságos

A helyszínen nem javítható problémák esetén cseregépet biztosítunk. Továbbá, a szerződés időtartama alatt egy kiterjesztett garancia él a készülékre, mely 36-60 hónapig garantálja, hogy az Ön által vásárolt készülék üzemelni fog!


Kockázatmentes

A szerződés határozatlan idejű (azonban legfeljebb a kiterjesztett garancia végéig szól) és a 60 napos felmondási idő mellett bármikor megszüntethető.


Személyreszabott ajánlat

A szerződés alapján havi, kéthavi, vagy akár negyedéves felbontásban is történhet az elszámolás. Díjszabás a géptípus és a nyomtatási szokások függvényében változhat.


Kedvezmények

Szerződött ügyfeleink kedvezményes áron juthatnak minőségi fénymásoló papírhoz, aminek kiszállítását átvállaljuk.


Milyen gépekre köthető teljeskörű üzemeltetési szerződés (TÜSZ)?

Konica Minolta márkaszervizként már több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezünk ezen gépek javításával, karbantartásával. A márka már évek óta piacvezető mind mono (fekete-fehér) mind színes másolók terén kimagasló ár-érték aránya, gazdaságos működtetése és hosszúéletű készülékei miatt.


Vásárolt Amennyiben nyomtató/fénymásoló vásárlása mellett dönt, kiegészítő szolgáltatásként igénybe veheti teljeskörű üzemeltetési szolgáltatásunk. Még nincs készüléke? Nézze meg ajánlatainkat!

Bérelt

Minden tőlünk bérelt készülék mellé automatikusan teljeskörű fénymásoló üzemeltetési szolgáltatást nyújtunk. További információ a fénymásoló bérlésről itt.

Amennyiben már meglévő gépére/gépparkjára kötne teljeskörű üzemeltetési szerződést, érdeklődjön a lehetőségekről kollégánknál az alábbi e-mail címen: info@hejjascopy.hu.


​Költségek

A fénymásoló bérleti szerződés költsége a bérleti alapdíjból illetve az üzemeltetési költségből adódik össze, amely a géptípus és a nyomtatási szokások függvényében változhat. Minden bérleti szerződésünk automatikusan teljeskörű üzemeltetési szolgáltatással jár, amely fedezi a bérlő számára az összes üzemeltetéssel kapcsolatos költséget, kivéve a nyomtató papír árát.​Vedd fel a kapcsolatot velünk!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük, töltse ki ajánlatkérő kérdőívünket, amely alapján munkatársunk felkeresi Önt egy személyreszabott ajánlattal.